Karlsbogård Företagsby
425 37 Hisings Kärra
info@elavo.se

Karlsbogård Företagsby
425 37 Hisings Kärra
+46 (0)31 57 15 75, info@bergh-co.se

80 års erfarenhet
av installationsgolv
på 30 år


Jo, det är faktiskt möjligt. Jan Åke Bergh & Co AB har sitt ursprung i ELAVO Golvsystem som startades 1969. Tillsammans har våra medarbetare samlat på sig mer än 80 års erfarenhet av att konstruera och installera ställverksgolv och installationsgolv i olika miljöer.

Vår bas finns i Göteborg i samma lokaler som ELAVO. För att kunna serva kunder i hela landet har vi utbildat personal hos ELAVOs återförsäljare runt om i landet.

Tack vare det nära samarbetet med ELAVO Golvsystem kan vi arbeta effektivt med kundspecifika konstruktionslösningar redan på projekteringsstadiet. Det brukar betyda besparingar både när det gäller tid och ekonomi.

ELAVO Golvsystem

ELAVO Golvsystem är ett svenskproducerat installationsgolv av mycket hög kvalitet. Läs gärna mer om systemet och vad du kan få för fördelar när du väljer ELAVO Golvsystems produkter.

Många svenska entreprenörer utomlands har använt sig av ELAVO Installationsgolv i årtionden. Därför är det inte omöjligt att du har svenskt golv under fötterna nästa gång du är på tjänsteresa eller semester. Till höger finns en karta som visar de länder där ELAVO Golvsystem är installerat.

Karta

Snabbfakta om Jan-Åke Bergh & CO

Jan-Åke Bergh & Co AB är en ledande leverantör av installationsgolv som marknadsför, säljer, konstruerar och installerar ELAVO Golvsystem.

Affärsidé
Jan-Åke Bergh & Co AB har som affärsidé att leverera flexibla lösningar med installationsgolv. Våra kunder är företag som arbetar i alla led av byggprocessen och som har behov av att skapa ett flexibelt utrymme under golvet. Med kunskap om kundens behov och våra produkters flexibilitet ska Jan-Åke Bergh & Co AB erbjuda kostnadseffektiva lösningar av hög kvalitet som skapar mervärde för slutkunden.

Information
Jan-Åke Bergh & Co AB grundades 1979 och har sedan starten haft sitt huvudkontor i Göteborg. Företagets kreditvärdighet är AAA.

Nyheter

20120224
2 200 m2 ställverksgolv i Stockholm
Under 2012 kommer Jan-Åke Bergh & Co AB att installera ELAVO ställverksgolv i Norra Länken.

Installationsgolv – var?

Installationsgolv kan egentligen användas var som helst  – i industribyggnader, kraftstationer och kontrollrum eller i kontor, butiker och bostäder.

I Sverige har systemet använts i årtionden i ställverksrum och liknande. På senare år har fördelarna med installationsgolv medfört att användningen blivit mer utbredd även i andra typer av lokaler. Läs mer om var installationsgolv är lämpliga >>

Installationsgolv – varför?

Funktion
• Fri golvyta
• Döljer utrustning och anslutningar
• Stabilt
• Enkelt att komma åt under golvet

Flexibelt
• Ytskiktet kan varieras – från galler till parkett
• Design efter behov – belastning och höjd
• Lätt att justera i efterhand för ommöblering

Enkelt:
• Billigt – lätt konstruktion
• Snabbt – inga gjut- eller torktider

Login | All rights reserved 2015 | Design: iByrån | Uforia CMS